Hírek

Új részletek a Legendás állatok folytatásáról

A tavalyi év múló tüneménye volt a Legendás állatok és megfigyelésük, mely anyagilag sikeres volt, de a rajongók és a kritikusok már vegyes érzéseket tápláltak iránta. J.K. Rowling történetének folytatásáról most új információk láttak napvilágot – írja a Deadline.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Warner Bros. új projektjének forgatása megkezdődött. A nemzetközi viszonylatban 814 millió dollárt kaszáló első részen bőven van mit javítani, hogy a rajongók kitartsanak az öt részesre tervezett sorozat mellett. Új karakterek bevonására is számíthatunk, melyek közül

a legnépszerűbb adalék egyértelműen a fiatal Albus Dumbledore, Jude Law alakításában.

legendás állatok és megfigyelésük

A történet szerint az első rész gonosz tetteit a háttérből mozgató Gellert Grindelwald (Johnny Depp) megszökik, és követőek gyűjt maga mellé. Dumbledore a zoológus Göthe Salmanderrel (Eddie Redmayne) együtt neki indul, hogy kézre kerítse a muglik elnyomására törő mágust. A küldetéshez csatlakoznak még az előző rész mellékszereplői is: Tina (Katherine Waterston) és nővére Queenie (Alison Sudol), valamint a felejtőbűbájt bekapott Jacob (Dan Fogler) is.

A forgatókönyvért továbbra is a Harry Potter-könyvek szerzője, Rowling felel, míg a rendezői székben a korábbi filmeket jegyző David Yates foglal helyet. Az egyszerűen Legendás állatok és megfigyelésük 2.-nek címezett folytatás 2018 novemberében kerül a mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés