Hírek

Új sci-fi az Apple TV-n: a Dark Matterben Joel Edgerton önmagával háborúzik

sötét anyag

A Blake Crouch sikerkönyvéből készült kilencrészes sorozat alternatív valóságokat fedez fel Jennifer Connelly és Joel Edgerton főszereplésével.

Az Apple TV+ bemutatta a Dark Matter (Sötét anyag) című új sci-fi thriller trailerét, amelynek főszerepében Joel Edgerton mellett az Oscar-díjas Jennifer Connelly, valamint Alice Braga, Jimmi Simpson, Dayo Okeniyi és Oakes Fegley látható – írja a streaming szolgáltató sajtóközleménye.

A New York Times-bestseller író Blake Crouch könyve alapján készült új, kilenc epizódból álló Apple Original sorozat premierje (az első két epizód bemutatója) május 8-án lesz, majd június 26-ig minden szerdán egy új epizód következik.

„A Sötét anyag a be nem járt útról szóló történet” – írja a sajtóközlemény. A sorozat Jason Dessen (Edgerton), egy fizikus, professzor és családapa történetét követi, akit egy éjszaka, miközben hazafelé tart Chicago utcáin, elrabolnak élete egy alternatív változatába. A csoda rémálommá változik, amikor megpróbál visszatérni a saját valóságába, azon életek észbontó tájképének közepette, amelyeket élhetett volna. A valóságok e labirintusában csak úgy nyerheti vissza valódi családját, ha megmenti őket a legfélelmetesebb ellenségtől: önmagától.

Az Apple TV+ meglehetősen erősnek számít sci-fi téren:

sorozatai között szerepel az Alapítvány, amelyet nemrég hosszabbítottak meg a harmadik évaddal, valamint a Monarch: Legacy of Monsters, a Silo, a For All Mankind, az Invasion és még sok más.

Íme, a Sötét anyag c. sorozat előzetese:

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com