Hírek

Minisorozat érkezik a The OA alkotóitól

Sokak számára volt csalódás, hogy a Netflix nem rendelt harmadik évadot a Brit Marling és Zal Batmanglij által kreált sorozatból. Bár az OA méltó lezárás nélkül maradt, a rajongókat kárpótolhatja a hír, hogy az alkotópáros a Retreat című minisorozaton dolgozik – adta hírül az Empire.  

Az FX-en megjelenő sorozatban  Marlingnak pedig nemcsak íróként van kulcsszerepe. Ő fogja játszani Darby Hartot, egy amatőr detektívet, aki 11 másik vendéggel együtt egy milliárdos által szervezett elvonuláson vesz részt. Amikor a többi vendég egyikét holtan találják, Darbynak kell nyakába vennie az ügyet, mielőtt a gyilkos újabb életet vesz.

John Landgraf, az FX vezetője további részleteket közölt a sorozatról az idén nyáron megtartott Televíziós Kritikusok Szövetsége sajtóturnéja során. Azt mondta, bizonyos részek egy gleccserrel szomszédos, északi luxuszállodában, mások a sivatagban és hegyekben kapnak helyet. Ebből következtethetünk, hogy ahogy az OA-ban is, a Retreat esetén is fontos elem lesz a látvány, a történetben megjelenő természetfeletti jelenségek felől pedig egyelőre csak találgathatunk.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com