Hírek

Új sorozattal jön Nicole Kidman és a Hatalmas kis hazugságok alkotója – The Undoing előzetes

Végre előzetest kapott a Nicole Kidman és Hugh Grant főszereplésével érkező minisorozat. A The Undoing ráadásul David E. Kelly és Susanne Bier közös munkája az HBO-val. Kell ennél több?

Az HBO 2020-as kínálatának toronymagasan egyik legjobban várt darabja a hatrészes thriller minisorozat, amelyben Nicole Kidman karakterének élete megy tönkre egyik pillanatról a másikra. A The Undoing egy gyilkossággal kezdődik, amely olyan lavinát indít el, amit látszólag lehetetlen megállítani. Kidman egy sikeres terapeutát alakít, akinek örökre megváltozik az élete a bűntett estéjén.

Nicole Kidman, dupla Mark Ruffalo, Hugh Laurie és Matthew Rhys az HBO 2020-as kínálatában

Bár a hivatalos szinopszis is eléggé titokzatos, az előzetest elnézve és tudván, hogy az alkotás David E. Kelly kezében van, szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy a Hatalmas kis hazugságokhoz hasonlóan csavaros, drámai és minőségi sorozatnak nézünk elébe. A sokszoros Emmy-díjas író ráadásul semmit nem bízott a véletlenre: Kidman mellett a mostanában komoly szerepeket kifejezetten erősen játszó Hugh Grant, valamint Donald Sutherland, Edgar Ramírez és Lily Rabe található.

Ez azonban még mindig nem minden, hiszen a minisorozatot végig Susanne Bier rendezi majd, akitől az Éjszakai szolgálatot is kaptuk 2016-ban.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=83&v=zG1ZQERAlGQ&feature=emb_logo

Nicole Kidman egyébként továbbra is szép egyensúlyban tartja a nagy- és kisképernyős munkákat: tavaly a Hatalmas kis hazugságok 2. évada mellett két filmben szerepelt (Az Aranypinty, Botrány), míg idén az HBO-munka mellett Merly Streep oldalán láthatjuk majd Ryan Murphy új musicalében. Ez lesz a The Prom.

A The Undoing várhatóan valamikor tavasszal érkezik az HBO-ra.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.