Hírek

Új Sötétségben – Star Trek trailer látott napvilágot

star trek into the darknessMinden bizonnyal nagy rajongótábor várja az idén nyáron moziba kerülő Sötétségben – Star Treket. A JJ Abrams rendezésében készülő új epizódnak a mai napon megérkezett új, nemzetközi trailere, csak hogy csillapítsa egy kicsit a várakozók kíváncsiságát.

Arra most már mérget vehetünk, hogy az új Star Trek film igazán monumentális, látványos alkotás lesz, melyet ráadásul 3D-ben láthat majd a nagyérdemű, olyan színészekkel a vásznon, mint Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Anton Yelchin, Zoe Saldana, John Cho, Simon Pegg, Alice Eve, Peter Weller, Noel Clarke, és Benedict Cumberbatch.. A film, melyben Kirk kapitány egyszerre próbálja megmenteni a világot és megoldani személyes problémáit (a szinopszist itt megtaláljátok), Amerikában május 16-án kerül a mozikba, nekünk sajnos egy kicsivel többet kell várni, Magyarországra csak június közepén érkezik meg az UIP – Duna Film forgalmazásában.

 

Nardai Dorina

Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!