Hírek

Új Star Wars animációs sorozat készül, a Clone Wars spinoffja lesz

A The Bad Batch című sorozatot 2021-re rendelte a Disney.

A Disney új Star Wars animációs sorozatot rendelt meg: a címe The Bad Batch (kb. „A rossz banda”), témájában pedig a rajongók által imádott A klónok háborúja sorozat spinoffja lesz – értesült a Variety.

A klónok háborúja 77-es epizódja mutatta be azt az elit klón osztagot, amely a Bad Batch nevet viseli. Az új sorozat őket követi majd, amint merész zsoldosbandaként próbálnak boldogulni a klónháborúk után, a 66-os parancsot (a Jedi rend kiirtását) követő korszakban.

A sorozat executive producere Dave Filoni; ő állt A klónok háborúja és részben A mandalóri mögött is. A Disney ezalatt több sorozat előkészítését is végzi: gyártanak egy Obi-Wan Kenobi sorozatot és egyet a Cassian Andor nevű karakter főszereplésével is.

A The Bad Batch 2021-ben érkezik a Disney Plus streaming csatornára.

 

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya