Hírek

Új stúdiót keres a Dumb és Dumber folytatásának stábja

Dumb és Dumber_ Jim Carrey és Jeff DanielsA Warner Bros. filmstúdió kihátrált a kilencvenes években nagy sikert aratott Dumb és Dumber – Dilibogyók című vígjáték folytatása mögül. A produkciót jegyző Farrelly testvérek most új gyártót keresnek a kis költségvetésű filmnek.

Az 1994-ben bemutatott Dumb és Dumber főszerepeit Jim Carrey és Jeff Daniels alakították. A 17 millió dollárból forgatott produkció költségvetése jócskán megtérült, a New Line Cinema 247 millió dolláros jegybevételt könyvelhetett el – emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

A később a Warner Bros. stúdióhoz került New Line sokáig próbálkozott a folytatással, végül sikerült rávennie Carreyt és Danielst, hogy ismét vállalják szerepüket, de ezúttal a Warner késlekedett megadni a zöld utat, majd végleg lemondott a filmről, pedig a folytatás költségvetése is meglehetősen alacsony, 30 millió dollár lenne.

A Dumb és Dumbert rendező Bob és Peter Farrelly viszont nem adták fel a tervet, és most új stúdiót keresnek a produkciónak.

A hollywoodi lap szerint az eredeti filmben megismert együgyű páros a második részben ismét útra kel, ezúttal azért, hogy egy veseátültetés miatt megtalálják Daniels házasságon kívül született lányát.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com