Hírek

Új Superman film készül, de nem azzal a főszerepben, akire számítanánk

Superman-Acélember-Henry-Cavill

James Gunn, a DC-filmek vezére olyan Superman-filmet ír, amiben biztosan nem lesz helye az eddigi színésznek – legalábbis nem a címszerepben.

Dwayne Johnson meggyőzte őt, Henry Cavill boldogan öltötte fel újra a Superman hacukát (Black Adam), de most újabb fordulat állt be a DC-nél. A Variety szerint James Gunn, a DC Studios hivatalba lépő vezére ugyanis bejelentette,

új Superman-filmet ír, amiben nem Henry Cavill lesz a főszereplő.

A Deadline már arról ír, Cavill megerősítette a hírt: „épp most találkoztam James Gunnal és Peter Safrannal és szomorú hírem vannak. Nem fogok visszatérni Supermanként. Az idő elmúlt, hogy viseljem a köpenyt.” Cavillnek nem olyan rég a Vaják főszerepéről is le kellett mondania. A Netflix sikersorozatában Liam Hemsworth váltja őt.

Gunn elmondta, „a mi történetünk Superman egy korábbi életszakaszára koncentrál, ezért nem alakíthatja Henry a hőst. Ennek ellenére Henry nagy rajongói vagyunk és beszéltünk számos lehetőségről, hogy dolgozzunk együtt a jövőben.” Hogy milyen szerepet rejtenek a DC képregények lapjai az egykori Supermannek, egyelőre rejtély – sőt az is félő, hogy ezek csak üres mondatok maradnak.

A Variety forrásai elmondták, Gunn filmje egyébként nem ássa alá J.J. Abrams és Ta-Nehisi Coates egyelőre cím nélküli Superman-filmjét, ami továbbra is fejlesztés alatt van. Ahogy James Gunn rendezőből a DC filmes részlegének (egyik) vezetőjévé vált, nem Cavill az egyetlen, akivel találkozott. Ben Affleck is leült Gunn és Safran asztalához, hogy tárgyaljon egy esetleges DC-filmről, amit a Batmant is alakító színész rendezne. Mindezek előtt a Patty Jenkins rendezte harmadik Wonder Woman filmje megkapta a kegyelemdöfést, Diana hercegnő harmadik filmje nem fog elkészülni.

Az újraalkotott DC-univerzumra vonatkozó hírekre egyre gyakrabban számíthatunk majd januártól.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!