Hírek

Új szereplőkkel bővül Spielberg West Side Story remake-je

Steven Spielberg musicalt készít. Nem is akármilyet: a klasszikus West Side Storyt dolgozza fel a rendező. A filmhez pedig csatlakozott Corey Stroll és D’Arcy James is – írja a Collider.

A 20th Century Fox és Steven Spielberg közös gyermeke lesz a West Side Story remake. Az ikonikus rendező ezúttal musicalt készít, és ha már lúd, legyen kövér: az egyik legismertebb műfaji darabot viszi ismét a filmvászonra.

Spielberg jó ideje dédelgetett álma tehát megvalósul. Ahogy pedig véglegesítették az alapokat, el is kezdtek színészeket toborozni a stábhoz. Azt eddig is tudtuk, hogy Tony Ansel Elgort, Maria pedig Rachel Zegler alakításában lesz látható. Most pedig két újabb nagy név csatlakozott a filmhez. Corey Stroll a Kártyavár, a Hangya és a Fekete mise című alkotásokból lehet ismerős, míg D’Arcy Jamest a Spotlightban és a Tizenhárom okom volt című filmben láthattuk mostanság. A két színész egyébként együtt szerepelt Az első ember című tavalyi drámában is.

A forgatókönyvet Tony Kushner írja, a történet pedig állítólag megmarad az ’50-es években. Spielberg arról is gondoskodott, hogy legyen visszatérő arc is: Rita Moreno az új változatban is szerepet kapott.

Bár pontos premierdátumról még nem beszélhetünk, az új West Side Story valószínűleg 2020-ra már a mozikba kerül. A forgatást idén nyáron tervezik megkezdeni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com