Hírek

Új szereplőkkel bővül Spielberg West Side Story remake-je

Steven Spielberg musicalt készít. Nem is akármilyet: a klasszikus West Side Storyt dolgozza fel a rendező. A filmhez pedig csatlakozott Corey Stroll és D’Arcy James is – írja a Collider.

A 20th Century Fox és Steven Spielberg közös gyermeke lesz a West Side Story remake. Az ikonikus rendező ezúttal musicalt készít, és ha már lúd, legyen kövér: az egyik legismertebb műfaji darabot viszi ismét a filmvászonra.

Spielberg jó ideje dédelgetett álma tehát megvalósul. Ahogy pedig véglegesítették az alapokat, el is kezdtek színészeket toborozni a stábhoz. Azt eddig is tudtuk, hogy Tony Ansel Elgort, Maria pedig Rachel Zegler alakításában lesz látható. Most pedig két újabb nagy név csatlakozott a filmhez. Corey Stroll a Kártyavár, a Hangya és a Fekete mise című alkotásokból lehet ismerős, míg D’Arcy Jamest a Spotlightban és a Tizenhárom okom volt című filmben láthattuk mostanság. A két színész egyébként együtt szerepelt Az első ember című tavalyi drámában is.

A forgatókönyvet Tony Kushner írja, a történet pedig állítólag megmarad az ’50-es években. Spielberg arról is gondoskodott, hogy legyen visszatérő arc is: Rita Moreno az új változatban is szerepet kapott.

Bár pontos premierdátumról még nem beszélhetünk, az új West Side Story valószínűleg 2020-ra már a mozikba kerül. A forgatást idén nyáron tervezik megkezdeni.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya