Hírek

Új színész csatlakozott a Han Solo-film stábjához

Ron Howard rendező a Twitteren jelentette be, hogy ki a legújabb színész a Star Wars legújabb spinoffjában.

Egyre többet tudunk a közelgő Han Solo-filmről, de még mindig nagyon keveset – talán még mindig érződik a rendezőcsere hatása. A jövő májusra időzett sci-fi a hős fiatal koráról mesél. A színészek közül eddig annyit lehetett tudni, hogy Alden Ehrenreich játsza a címszereplőt, a szerelmét pedig maga a Sárkányok királynője, Emilia Clarke. Mellékszerepekben feltűnik továbbá Woody Harrelson, Thandie Newton, valamint Lando Calrissian szerepében Donald Glover (őt az Atlantában kedveltem meg).

Ez az illusztris lista bővült most Paul Bettany nevével. Ez lesz Paul Bettany és Ron Howard harmadik közös munkája – korábban az Egy csodálatos elmén és A Da Vinci-kódon dolgoztak már együtt. Bettany ráadásul a premier idején már látható lesz a mozikban, hiszen ő játssza Víziót a Bosszúállók harmadik részében. Az biztos, hogy mozi-szempontból nagyon jónak ígérkezik a jövő május.

 

Avatar

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..