Hírek

Új tévéspotot és egy zseniális weboldalt kapott a Marvel Kapitány

Utolsó hajrájába ért a Marvel Kapitány promózása. A Brie Larson főszereplésével készülő film március első hetében kerül a mozikba, addig kalandozz el a hivatalos weboldalon!

A Marvel Kapitány március 7-én kerül a hazai mozikba, azaz már csak bő 3 hetet kell várni. Szerencsére a Marvel csapata nem áll le a film reklámozásával, így van egy új teaser és egy zseniális weboldal is a láthatáron, amely enyhíti a várakozás nehézségeit.

A filmet írta és rendezte Anna Boden és Ryan Fleck. Brie Larson alakítja majd a címszereplő Marvel Kapitányt, mellette pedig látjuk majd még Samuel L. Jacksont, Lee Pace-t, Ben Mendelsohnt, Annette Benninget és Jude Law-t it.

A legújabb tévéspot egy amolyan montázs, amely a karakter Marvel Kapitánnyá válását vezeti fel egészen gyermekkorától kezdődően, át a katonaságon.

A marketing csapat azonban csavart egyet a szokásos formulán, és a hagyományos promózás mellett egy csodálatos weboldalt is készített a filmnek. Totál ’90-es évek eleje feeling, ahol lehet játszani, jegyet venni a filmre, és sok érdekes infóval is gazdagodhatunk. Tényleg érdemes ellátogatni az oldalra! Tedd meg most itt!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com