Hírek

Új werkfilm a Holtponthoz

pointbreakÚj rövidfilm érkezett a Holtpont című filmhez, amely a film wingsuit jeleneteinek felvételeibe enged bepillantást. 
Keanu Reeves és Patrick Swayze főszereplésével készült film újragondolásában Luke Bracey játsza a fiatal FBI-ügynököt, aki egy csapat adrenalinfüggő sportoló közé épül be. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy a szokatlan bűncselekmények mögött a karizmatikus Bodhi és őrült csapata áll.

A film cselekménye 4 kontinensen, 11 országban zajlik, és a bűncselekmények látszólag önzetlennek tűnnek: a bűnözőket jobban érdekli a Nirvána elérése, mint a pénz. A Holtpont december 31-től a mozikban.

Avatar

Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya