Hírek

Újabb adag DC szuperhős érkezik – Doom Patrol előzetes

Újabb DC sorozat érkezik a kisképernyőre. A Doom Patrol címen futó szuperhősös sorozat ma indul, előtte azonban még utoljára itt egy bővített előzetes kedvcsinálónak.

A Titans című sorozat után a Doom Patrol veszi elő a kevésbé ismert DC karaktereket és ülteti őket egy pörgősnek és izgalmasnak tűnő sorozatba. A február 15-én, azaz ma induló széria kizárólag a DC Universe csatornáján lesz egyelőre látható.

A sorozat a Titans eseményei után játszódik közvetlenül, és egy csapat különleges képességekkel megáldott/megátkozott figurával foglalkozik, akik komoly lelki traumán mentek át a testi átváltozások idején. Láthatjuk majd Cyborgot, Robotmant, Negative Mant, Elasti-Womant, Crazy Jane-t és Mr Nobodyt is.

A sorozatban szerepel Brendan Fraser, Matt Bomer, Timothy Dalton, April Bowlby, Diane Guerrero és Alan Tudyk is.

Az egyelőre 13 részes Doom Patrolt Jeremy Carver írja, míg az executive producerek között találjuk természetesen Greg Berlantit, aki számos szuperhősös sorozatért felelős.

A DC egyébként egy harmadik újoncot is berendelt már sorozatra, ez lesz a Mocsárlény.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com