Hírek

Újabb Alien filmet tervez Ridley Scott

Az Alien 40. évfordulója alkalmából árulta el Ridley Scott, hogy már készül a következő előzményfilm a franchise-hoz.

Negyvenéves jubileumot ünnepelt a nálunk A nyolcadik utas: Halál címen ismertté vált kultfilm. És bár a folytatásokban nem, az előzményfilmekből igencsak kivette a részét maga Ridley Scott is. A 2012-es Prometheus és a 2017-es Alien: Covenant enyhén szólva is megosztó fogadtatása után nem hittük volna, hogy a rendező folytatni fogja a prequel filmek gyártását. És mekkorát tévedtünk!

Xenomorph vagyok, ments ki innen! – Alien: Covenant – Kontra

A jubileum alkalmából a Variety készített Ridley Scott-tal egy interjút, amiben csak amolyan mellékesen megemlítette, hogy egyébként egy harmadik előzményfilm előkészületein dolgozik. Konkrétan a forgatókönyvet írja.

A félmondat után egyébként nem esik több szó a következő Alien-felvonásról, és az IMDb-n sincs nyoma a projektnek. Ennél több információval tehát mi sem szolgálhatunk.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..