Hírek

Újabb baleset történt a 25. James Bond-film forgatásán

Átok ül ezen a projekten: a Bond 25 munkacímű kémfilm forgatásán Daniel Craig után újabb ember sérült meg, és pár díszlet is odalett.

Hetekkel ezelőtt érkeztek a hírek, hogy Daniel Craig – akinek ez már az ötödik, és egyben utolsó alakítása James Bondként – bokasérülést szenvedett a forgatás közben. Craiget egyből elszállították, hogy megműtsék a lábát, és az MGM stúdió azt nyilatkozta, nem változtatnak a 2020. áprilisára módosított premierdátumukon. Craig sérülése nem volt annyira súlyos, hogy eltolják a bemutatót, így tartják az ütemtervet, és minden kész lesz áprilisra.

Cary Joji Fukunaga rendező azonban ismét egy hatalmas kihívással (vagy inkább balszerencsével) találta szemben magát.

Egy kontrollált robbantás következtében a díszlet egy része meggyulladt, egy ember pedig enyhe sérüléseket szenvedett. Az említett eset szintén nem bizonyulhat olyan súlyosnak, hogy bármilyen szempontból megadja magát a stúdió, és eltolja a filmet. Csupán egy újabb eset azon a listán, mely ezt a produkciót befeketíti.

Az egyelőre még cím nélküli James Bond-kalandot 2020. április 8-ra jegyezte be a stúdió – öt évvel a Spectre után jelenik meg a film. A történet szerint Bond már inaktív, de egy régi barátja, Felix Leiter (Jeffrey Wright) visszarángatja a kémbizniszbe, hogy megkeressen egy eltűnt tudóst. Craig és Wright mellett visszatér Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Rory Kinnear – új szereplőként pedig Rami Malek, Ana de Armas, Lashana Lynch és Billy Magnussen lesznek láthatók.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..