Hírek

Újabb Boldog halálnapot! kívánnak nekünk

A tavalyi év egyik legnagyobb kasszasikerének számító Boldog halálnapot! cseppet sem meglepő módon megkapja a várva várt folytatását.

Nagy sikert aratott a folyton meggyilkolt, majd másnap mindent újrakezdő diáklány története: a Boldog halálnapot! 4,8 millió dollárból készült, és több mint 122 milliót hozott a mozipénztárakban. Nem meglepő, hogy a Universal stúdió és a Blumhouse producercég bejelentette, készül a folytatás Happy Death Day 2U címmel.

Visszatér Jessica Rothe a főszerepben, és a nyertes csapat többi tagja sem változott: Christopher Landon írja a forgatókönyvet és rendezi a filmet, és a producergárda is a régi Jason Blummal az élen. A gyártási formula is a jól bevált módszert követi: kevés pénzből készítenek jó minőségű filmet, ami a befektetett tőke sokszorosát termeli meg. A sztoriról annyit közöltek, hogy „folyton meghalni meglepően könnyű volt ahhoz képest, ami most jön”. A bemutatót jövő év Valentin napjára ígérik.

A Blumhouse addig sem marad adós a rajongóknak, hamarosan mozikba kerül a Halloween, amely lezárja a sorozatot. Az alkotók nagy durranást ígérnek: az utolsó moziban a maszkos rém, Michael Myers visszatér 1978-as mészárlásának helyszínére, hogy befejezze, amit negyven éve félbehagyni volt kénytelen, miután beleeresztettek egy tárat. A gyilkos fő célpontja ismét a Jamie Lee Curtis által alakított Laurie Strode, akinek már lánya és unokája is van, tehát nemcsak önmagát kénytelen védelmezni az ámokfutótól.

A film 85 százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikai portálon, ahol az a közvélekedés, hogy érdemes volt összeállni még egy utolsó nagy gyilkolászásra, mert a film olyan kegyetlen és pontos, mint Michael Myers döfése a kifent konyhakéssel.

Halloween október 25-én, míg a Boldog Halálnapot! második része várhatóan 2019 februárjában kerül a hazai mozikba.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com