Hírek

Újabb Bond-lány a készülő Spectre-ben

stephanie sigman Bár a legújabb James Bond film már forog, újabb nevet jelentettek be, aki csatlakozik a stábhoz. Stephanie Sigman mexikói színésznő a következő szerencsés hölgy, aki Bond-lánynak mondhatja magát – írja a comingsoon.net.

Az Oscar-díjas Sam Mendes immáron másodszorra rendez Bond-filmet a 2012-es Skyfallt követően. A Spectre címen futó alkotásban visszatér Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw és Rory Kinnear is. Új arcokként pedig Monica Belluccit, Christoph Waltzot és Andrew Scottot köszönthetjük a szereplők között.

Stephanie Sigman egyébként A híd című sorozat remake-jében és a Miss Bala című filmben szerepelt. A Spectre-ben pedig egy Estrella nevű titkozatos karaktert alakít, akiről ennél többet egyelőre nem tudni.

A film története szerint Bond egy múltbéli, titkos üzenet kapcsán nyomozni kezd egy veszélyes szervezet után. Míg főnöke, M politikai téren harcol az ügynökség fennmaradásáért.

A Spectre egyébként egy fikciós globális terrorista szervezet Fleming regényeiben, melynek feje Ernst Stavro Blofeld. Azonban, hogy ő is szerepel-e az új alkotásban, azt a készítők nem árulták el.

A filmet októberben mutatják be a hazai mozikban.

Végül pedig itt van egy korai forgatási videó a 007-es legújabb kalandjából.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com