Hírek

Újabb bosszúfilmben Liam Neeson

Ahhoz képest, hogy anno „nem játszom akciófilmekben” címszóval visszautasította James Bond megformálását, már a sokadik akciófilmjére készül Liam Neeson. Ezúttal egy havas csúcsokon játszódó akció-thrillerben, a Hard Powerben lesz a főszereplő – írja a comingsoon.

Az idei Berlinalén próbálnak majd forgalmazót találni a filmhez, de az már biztos, hogy Liam Neeson ismét egy bosszúra éhes apukát fog játszani egy akció-thrillerben. A Sziklás-hegység havas tájain játszódó történetben a hótakarító Nel (Neeson) fiát meggyilkolják, ő pedig nem nyugszik, amíg bosszút nem áll. Ami azonban elsőre csak a helyi drogbandával való leszámolásnak tűnik, az hamar komolyabb és sokkal veszélyesebb helyzetbe fordul át.

A filmet Kanada különböző pontjain tervezik leforgatni, Neeson mellett pedig az is biztos, hogy a forgatókönyvet Frank Baldwin írja, míg a rendezői székben Hans Petter Molandot találjuk, akitől korántsem áll távol a havas tájba ültetett thriller, lásd Az eltűnés sorrendjében.

Liam Neeson ezzel tovább gyarapítja akciófilmjeinek sorát (Elrabolva 1,2,3, Non-stop, Sírok között, Éjszakai hajsza), noha legutóbbi két filmje pont, hogy nem esik bele a műfajba. A Scorsese rendezte Némaság (Silence) úgy tűnik, sok más érdekes film mellett elkerüli a hazai mozikat, Juan Antonio Bayona Szólít a szörny (Monster Calls) című különleges darabja azonban március 2-tól látható lesz, addig is nézd meg az előzetesét!

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya