Hírek

Újabb csillag születhet – Teen Spirit előzetes

Jövő tavasszal kerül mozikba a Teen Spirit, amelyben Elle Fanning érik popsztárrá.

Kisebbfajta hulláma van az énekesnővé válásról szóló filmeknek: a Csillag születik és a Vox Lux (de távolról a Kaliforniai álom is rokon) után itt a Teen Spirit, amelyben Elle Fanning járja végig a rögös utat. Az eddig színészként (sem túlságosan) ismert Max Minghella, Anthony Minghella fia első rendezése szeptemberben mutatkozott be Torontóban, ahol kedvező kritikákat kapott. A filmben Elle Fanning Violetet, a visszahúzódó tinédzsert alakítja, aki számára egy tehetségkutató jelenti a kiutat unalmas kisvárosi életéből. A siker azonban válaszutak elé is állítja őt.

A zenés drámában Fanning maga énekli a dalokat, amelyek között Robyn, Ellie Goulding, Ariana Grande, Katy Perry, Tegan & Sara, Jack Antonoff, Carly Rae Jepsen, Annie Lennox, Grimes és Sigrid slágerei is helyet kapnak. A film mellékszerepeit Rebecca Hall és Zlatko Buric alakítják. A Teen Spirit már a harmadik indie film az I Think We’re Alone Now és a Galveston után, amelyikben Fanning idén felbukkant.

A Teen Spirit 2019 áprilisától látható az amerikai mozikban, magyar bemutatóról egyelőre nem tudni.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió.
Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..