Hírek

Újabb DC projekten dolgozik James Gunn?

James Gunn a Peacemaker nevű karakter múltjának kibontása után egy újabb DC szuperhős háttértörténetébe ássa bele magát?

A valamivel korábbra tervezett The Suicide Squad spin-off premierjének dátuma már egy ideje nyilvános, de újabb hírekkel borzolta a közelmúltban James Gunn a kedélyeket.

The Suicide Squad, aminek a stáblistáján olyan nevek szerepelnek, mint Margot Robbie, Taika Waititi, Joel Kinnaman, Sylvester Stallone, Idris Elba Idris, Viola Davis és Nathan Fillion, a tervek szerint augusztus elején érkezik a mozikba és az HBO Maxra is. Ez előzmények ismeretében meglehetősen messzi dátumnak tűnik, de Gunn legújabb terveiről is nyilatkozott a közelmúltban.

Úgy tűnik a rendező csak egy  rövid ideig unatkozott, aztán rögtön belevetette magát a John Cena által alakított Peacemaker karakterére épülő előzménysorozat megvalósításába. Egyben megpróbál közös lendületet adni a hírhullámnak. A Peacemaker szériával kapcsolatos információk mellé már egy újabb, titokzatos DC projekt hírmorzsáit is elhullajtotta. Utóbbi részleteit azonban még sűrű homály fedi.

„Meglátjuk, hogy alakul”

— válaszolta egy kérdésre James Gunn, aki azt is hozzátette, hogy jelenleg valóban még csak az ötletelés szintjén tart ezzel kapcsolatban.

Egyébként a Peacemakert középpontba helyező spin-off sorozatot nemcsak írja, több epizódot, köztük az elsőt is rendezi majd.

A  kaland- és vígjátékelemeket is kombináló széria munkálatai már zajlanak, míg a másik titokzatos projekttel kapcsolatban Margot Robbie neve már felbukkant több fórumon is.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható. Imádja, ha beleköttök az írásaiba! mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés