Hírek

Újabb előzetes jött A szolgálólány meséje 4. évadához

Komoly csúszással ugyan, de végre elénk kerül A szolgálólány meséje 4. évada. Most újabb előzetesben pillanthatunk bele a folytatásba, amire már nem is kell sokat várni.

Már tavaly júniusban is érkezett egy előzetes az ünnepelt sorozat legújabb évadához, a koronavírus azonban itt is közbeszólt. A 2020 márciusában megkezdett forgatást ugyanis félbe kellett hagyni, hogy aztán szeptemberben újra beinduljanak a kamerák. Így A szolgálólány meséje 4. etapja végre tényleg elénk kerül.

A Hulu díjnyertes darabjának izgalmas folytatása itthon az HBO-n látható majd kevesebb, mint 4 hét múlva. Kétség kívül ez lesz a csatorna áprilisi kínálatának egyik legnézettebb alkotása.

Az Elisabeth Moss főszereplésével készült Margaret Atwood-adaptáció 2017 óta gyűjti magának a rajongókat, csak úgy, mint a szakmai elismeréseket. A Golden Globe-, BAFTA- és Emmy-díjas disztópikus sorozat számtalan társadalmi kérdéssel foglalkozik, miközben teljesen egyedi vizuális világot teremt.

Az új, azaz a 4. évad természetesen ott veszi majd fel a fonalat, ahol a sorozat 2019-ben abbamaradt. És ahogy megszokhattuk már, ezúttal is 10 epizód vár majd ránk. A frissen megjelent előzetes mindennél feszültebb évadot ígér, miközben megtartja A szolgálólány meséjére oly jellemző képi és zenei motívumokat.

A szolgálólány meséje április 28-án folytatódik. A haza közönség pedig az HBO jóvoltából láthatja majd, hogyan is alakul az ünnepelt sorozat 4. évada.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés