Hírek

Újabb előzetesben pillanthatunk bele Hosszú Katinka életébe

Katinka-Hosszú-Katinka

A Hosszú Katinka életéről és munkájáról készülő dokumentumfilm kapott egy újabb tartalmas betekintőt. A Katinka teasert elnézve pedig csak még jobban várjuk az alkotást.

Tavaly év eleje óta forog a Hosszú Katinkáról szóló dokumentumfilm, amely a sportoló klasszis mindennapjaiba, versenyekre való felkészülésébe, illetve magánéletébe is bepillantást nyújt majd.

A Katinka élén Pálinkás Norbert rendezőt találjuk, míg a forgatókönyvet Köbli Norbert jegyzi.

A mű ráadásul a hazai filmgyártás többszörösen díjazott alkotói mellett a büdzséje miatt is érdemes a figyelemre. A világ egyik legjobb úszójának életébe bevezető darab ugyanis több mint félmilliárd forintból készül el. Egy első előzetest követően pedig most itt egy újabb teaser, amely pörgős és tartalmas filmet ígér.

Ahogy maga Hosszú fogalmaz a frissen megjelent előzetesről: “Telitalálat ez a beharangozó, nekem nagyon tetszik. Tükrözi a filmet, azt az attitűdöt, ahogy a stáb dolgozik: mindent felvesznek, ami velem történik, a jót is, a rosszat is. Itt nem lehet színészkedni, a kamera mindenhová követ, mindenhol ott van, mindent felvesz, nem lehet becsapni. Szóval nincs más választásom: jól kell lennem és akkor tetszik a film, amit magamról látok. Ez most végre összejött: számomra a leglényegesebb, hogy újra tudok versenyezni, kifejezetten vidám vagyok és optimista. A versenyzés pszichológiai hadviselés is, nekem az a legfontosabb, hogy mentálisan jól legyek. Úgy érzem, hogy lassan, de biztosan minden a helyére kerül, Mátéval az élen sokan segítenek, szépen haladok a cél felé.

Az új teasert itt tudjátok megnézni, a portréfilm hivatalos oldalán.

A Katinka címet viselő dokumentumfilm a Szupermodern Stúdió gyártásában készült el és várhatóan a tokiói olimpiát követően, 2021. karácsonya táján kerül a magyar nézők elé.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com