Fókuszban Hírek

Újabb előzetest kapott a Kedvencek temetője remake

Kedvencek temetője

30 év után újra elkészítik Stephen King klasszikus horrorját. A Kedvencek temetője újabb előzetest kapott, amit itt megmutatunk.

Dr. Creed családjával a városból vidékre költözik, mégpedig egy állattemető mellé. Amikor lányát autóbaleset éri, ide temeti, de a lány teste démoni formában újraéled. Ezzel beindul az ördögi kör.

Stephen King regényéből 1989-ben a Paramount Pictures és Mary Lambert készített kétes kritikai értékű adaptációt, a rendezőnő neve azonban később sem bővült jobb darabokkal. Mindezek ellenére az első részt három év múlva folytatás követte, hogy aztán hosszú évek után idén ismét moziba kerüljön egy új feldolgozás.

A főszerepben Jason Clarke lesz, akit legutóbb Az első ember és a Vihar előtt című filmekben láthattunk, és a számtalan szerepben látott John Lithgow. Rendező pedig az itthon legfeljebb csak horrorrajongók által ismert Kevin Kölsch – Dennis Widmyer páros lesz.

A Kedvencek temetője világszerte számos helyen április 4-én kerül a mozikba.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..