Hírek

Újabb előzetest kapott a Kedvencek temetője remake

Kedvencek temetője

30 év után újra elkészítik Stephen King klasszikus horrorját. A Kedvencek temetője újabb előzetest kapott, amit itt megmutatunk.

Dr. Creed családjával a városból vidékre költözik, mégpedig egy állattemető mellé. Amikor lányát autóbaleset éri, ide temeti, de a lány teste démoni formában újraéled. Ezzel beindul az ördögi kör.

Stephen King regényéből 1989-ben a Paramount Pictures és Mary Lambert készített kétes kritikai értékű adaptációt, a rendezőnő neve azonban később sem bővült jobb darabokkal. Mindezek ellenére az első részt három év múlva folytatás követte, hogy aztán hosszú évek után idén ismét moziba kerüljön egy új feldolgozás.

A főszerepben Jason Clarke lesz, akit legutóbb Az első ember és a Vihar előtt című filmekben láthattunk, és a számtalan szerepben látott John Lithgow. Rendező pedig az itthon legfeljebb csak horrorrajongók által ismert Kevin Kölsch – Dennis Widmyer páros lesz.

A Kedvencek temetője világszerte számos helyen április 4-én kerül a mozikba.

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com