Hírek

Újabb évaddal jelentkezik az MTV sikeres sorozata

ex on the beach Képernyőn az Ex on the Beach reality második évada. Az MTV sorozatában 4 szexi lány és 4 izmos pasi bulizik összezárva egy gyönyörű szigeten. A hangulat fokozása érdekében a tuti nyolcasra ráeresztik az exeket, hogy még izgalmasabb legyen az egyébként is extrémnek induló kaland.

Gary ’Gaz’ Beadlet a Geordie Shoreból ismert vad, bulizós szépfiú szerepet hozza az Ex on the Beach második évadában is. „A Geordie Shoreban belevetettük magunkat az éjszakai életbe, buliztunk és csak élveztük, hogy fiatalok vagyunk. Az Ex on the Beach viszont egy gyönyörű, luxus szigeten játszódik, ahol szexi csajok és izmos pasik ismerkednek egymással hatalmas bulik keretében, és amikor a hangulat a tetőfokára hág, egyszer csak berobbanak az exek. Halálos élmény, mintha jeges vízzel öntenék le az embert.” – mesélte Gaz, aki a tőle megszokott őrült, bulizós szexgép figurát hozta; miután pucéran napoztatta egy távirányítót méretét is meghaladó férfiasságát, nem volt rest szexi kolléganői lába között hűsíteni Reteknek becézett „legjobb barátját”.

Az egzotikus szigeten természetesen felbukkan a kigyúrt srác egykori szerelme: Charlotte is. „Boldog voltam, hogy Charlotte jött, mert lehetett volna sokkal rosszabb választás is. Szerencsére Charlotte nem egy bolond barátnő, nem is tudom mi lett volna, ha egy olyan lány jön, akivel nem épp barátságban váltunk el. Jól megvoltunk egymással, Charlotte is jól érezte magát a srácokkal, és én is szabadon cserkészhettem be más lányokat.” – mondta Gaz, akinek ex barátnője valóban felszabadultan érezte magát a szigeten; rendszeresen megvillantotta gigantikus méretű, naptejtől fénylő melleit, és a fiúk mellett több millió nézőnek is megmutatta, hogy mit rejteget parányi méretű fehérneműje alatt.

„Azokat a csajokat bírom a legjobban, akik make-up és cicoma nélkül is vadítóan néznek ki, akiknek jól áll a melegítő, és akik benne vannak, még a legnagyobb őrültségekben is. Fontos, hogy sokat nevessünk együtt és mindenben kiálljunk egymás mellett.” – mesélte Gaz, aki azt is elárulta, jelenleg egy komolyabb lány is van az életében. „Lillie Lexievel november óta vagyunk együtt és nagyon boldogok vagyunk egymás mellett, de mivel életem legszebb korszakában vagyok, még szó sincs a megállapodásról. Butaság lenne, mikor még minden nő az enyém lehet.” – nevetett a szívtipró, aki saját bevallása szerint már több mint 1000 nőtt döntött hanyatt.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés