Hírek

Újabb filmet rendezhet Elizabeth Banks – Jön a The Paper Bag Princess adaptációja

Robert Munsch 1980-as gyerekkönyvéből rendezhet filmadaptációt Elizabeth Banks – írja a Deadline.

A Tökéletes hang 2 és néhány rövidfilm után ismét a kamera másik oldalára ülhet Elizabeth Banks. Ráadásul, nem is akár milyen projekt kerülhet ki a keze közül! A Robert Munsch írta és Michael Martchenko illusztrálta The Paper Bag Princess egy 1980-ban megjelent gyerekkönyv, amiből több mint 10 millió példányt adtak el világszerte.

A mese adaptációjának forgatókönyvét Katie Silmbermann írná, a film pedig a Universal Pictures égisze alatt készülne el. Az eredeti alkotás egy hercegnőről szól, aki egyszerre veszíti el szeretett hercegét és sárkányát. Ahhoz azonban, hogy meglelje őket megannyi kihíváson kell átverekednie magát.

Hogy mikor jönne ki a film, vagy kiket is találunk majd a szereplőgárdában, egyelőre nem tudni. Jó eséllyel viszont Elizabeth Banks rendezi majd a művet.

A színésznő jövőbeli rendezői projektjei közt szerepel még az új Charlie Angyalai és egy TV-film, a The Greater Good is. A filmvásznon pedig legközelebb a Tökéletes hang 3-ban láthatjuk őt.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com