Hírek

Újabb hálószövőkkel bővül a pókverzum a Spider-Man: Across the Spider-Verse előzetesében

Előzetes érkezett a nagysikerű Pókember – Irány a Pókverzum animációs film folytatásához. A Spider-Man: Across the Spider-Verse a korábbinál is elszabadultabb multiverzumos kalandra csábít.

A Sony animációs részlege minden idők egyik legkiemelkedőbb szuperhősfilmjét alkotta meg a Pókember – Irány a Pókverzum képében. A produkció nemcsak 2018 egyik nagy kasszasikere lett, de számos kritikai elsimerésben és díjban is részesült. Az alkotók többek között még a legjobb animációs filmnek járó Oscar-szobrot is elnyerték. Ráadásul olyan mezőnyben, ahol jelöltek között szerepelt Wes Anderson szerzői stop-motion filmje, a Kutáyk szigete, a neves Mamoru Hosoda animéja, a Mirai – Lány a jövőből és a Pixar favoritja, A hihetetlen család 2 is.

A több éves várakozás után Miles Morales pókemberének kalandjai jövőre tovább folytatódnak. A sorozat pedig a már szintén készülőben lévő Spider-Man: Beyond the Spider-Verse 2024-re tervezett bemutatásával hamarosan trilógiává bővül. A különböző animációs technikákat kombináló, látványos akció-kaland most megjelent előzetese

újabb Pókember-variánsokat és családi drámát ígér.

Az első rész rendezői azonban nem térnek vissza a folytatásokra. Helyettük Joaquim Dos Santos (Avatár – Aang legendája), Kemp Powers (Lelki ismeretek) és Justin K. Thompson triója dirigálja a további részeket. A forgatókönyveken viszont továbbra is Phil Lord fog dolgozni, állandó partnerével, Christopher Millerrel és Dave Callahammel kiegészülve.

A Spider-Man: Across the Spider-Verse premierjére 2023. június 2-án kerül majd sor.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!