Hírek

Újabb Hasbro-produkció: készül az Action Man-film

A Hasbro újabb játékfigurájuk köré épít blockbustert. Ezúttal a brit G.I. Joe-t, Action Mant adaptálják filmvászonra.

Michael Bay Transformers-sorozata újból bebizonyította, hogy bármiből sikeres filmadaptációt lehet készíteni – legalábbis anyagilag. A Hasbro a milliárdokat hozó franchise után más játékaikkal is próbálkoztak. A G.I. Joe két folytatást is megélt, de összességében nem szerette a közönség, a Torpedó társasjátékon alapuló Csatahajót pedig a földbe döngölte a kritika.

Az Action Man egy egészen nyilvánvaló és sokatmondó névvel rendelkező karakter. Az akcióhős leginkább titkos kütyüire támaszkodhat a gonosz Dr X elleni a harcban, emiatt rengeteg látványos jelenetnek és kaszkadőrmutatványnak adhat teret a produkció.

Az ódivatú, nevetséges elemeket könnyen lehet, hogy megtartják a filmben, látva az alkotók nevét.

James Bobin (Muppets, Alice Tükörországban) rendez és a Rotten Tomatoes-on legjobbra értékelt film, a Paddington 2. írója, Simon Farnaby készíti a forgatókönyvet. Valószínűleg nem kaptunk sötét rebootot, látva, hogy korábban gyerekfilmeket készítetettek az alkotók. A filmet a Paramount Pictures mutatja be, ám egyelőre nem tűztek ki premierdátumot.

Az alábbi videóban pedig megnézhettek pár Action Man tévéreklámot, hogy képbe kerülhessetek, miről is van szó:

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com