Hírek

Újabb horror-vígjátékkal jön Simon Pegg és Nick Frost – Slaughterhouse Rulez előzetes

A Cornetto-trilógiát követően ismét horror-vígjátékban láthatjuk a Simong Pegg és Nick Frost párost. Ezúttal egy Harry Potter tematikájú alkotásban keverik a vért a nevetéssel. Előzetest kapott a Slaughterhouse Rulez!

Ismét kissé elborult horror-vígjátékban láthatjuk Simon Pegget és Nick Frostot. A Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok, a Világvége és a Paul után újabb véres-humoros alkotásban tér vissza a páros. A Slaughterhouse Rulezt Crispian Mills rendezte és írta Henry Fitzherbert oldalán.

Az események ezúttal egy magánsikolában játszódnak, ahol különös dolgok történnek és veszélyes állatok bukkannak fel éjszakánként a közeli erdőből. Pegg egy tanárt alakít, aki megpróbálja megvédeni a diákjait.

Simon Pegg és Nick Frost mellett találjuk még Michael Sheent, Asa Butterfieldet, Finn Cole-t és Jamie Blackley-t is. Az előzetes alapján ezúttal a tini-varázslós-mágiás-magániskolás vonalat parodizálja ki a film, nem túl meggyőzően. Persze várjuk ki a végét, hiszen a Cornetto-trilógia azért az angol humor legjavát nyújtotta igen szórakoztatóan.

A Slaughterhouse Rulez stílusosan Halloweenkor kerül a mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..