Hírek

Újabb hőssel bővül az Igazság Ligája

Újabb ismert karakter csatlakozott az Igazság Ligája népes csapatához.

Olyan karakterek mellé érkezik az új szereplő, mint Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill),  Aquaman (Jason Momoa), Flash, a villám (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher). A Wonder Womanből ismert Diana hercegnő (Gal Gadot) mellett az amazonok királynője egyben Wonder Woman édesanyja, Hippolyta (Connie Nielsen) is részese lesz az új filmnek.

Az Igazság Ligája hemzsegni fog az izgalmas képregény karakterektől, ilyen Mera (Amber Heard), Vulko (Willem Dafoe), Iris West (Kiersey Clemons) vagy Steppenwolf (Ciaran Hinds), aki a történet főgonosza lesz. Ahogy korábban írtunk róla, feltehetően Jeremy Irons lesz Alfréd megformálója.

Egyenlőre nincsenek információk, hogy milyen szerepe lesz Hippolyta figurájának a történetben, de elméletek szerint  valószínűleg Diana hercegnő visszatér Themyscira szigetére, hogy megvitassa terveit édesanyjával.

Az Igazság Ligája november 17-én kerül a mozikba.

 

Szádeczky-Kardoss Klára

Szádeczky-Kardoss Klára a Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett. 2016-ban csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Újságírói tevékenysége mellett novellákat is ír.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com