Hírek

Újabb ismert színész csatlakozott Jason Momoa mellé a Minecraft-filmhez

Szépen alakul a játékadaptáció szereplőinek névsora, Jason Momoa és Danielle Brooks mellett már a játékőrületéről (is) ismert Jack Black is felbukkan majd a Minecraft-filmben.

Hamarosan megkezdődhet a Minecraft-film forgatása Új-Zélandon, a stáb pedig a gamerek körében meglehetősen népszerű Jack Black személyével bővült. Black számára nem ismeretlen a videojátékok világa, a Brütal Legend című, heavy metalos kulisszák között játszódó akció-kaland játékban ő alakította a főszereplőt, mi több, egy játékközvetítésekkel operáló csatornát is fenntart.

A film szereplőgárdájához már korábban csatlakozott Jason Momoa, Danielle Brooks és Emma Myers is, míg a rendezői stafétát az a Jared Hess viszi, aki a 2006-os Nacho Libre forgatásakor már együtt dolgozott Jack Blackkel.

A hírt egyébként maga Black is megerősítette Instagram-oldalán, a Deadline pedig már azt is tudni véli, hogy a színész az építkezős túlélőjáték emblematikus hősét, Steve-et fogja alakítani.

A film premierje 2025 tavaszán várható Észak-Amerikában.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com