Hírek

Újabb John le Carré műből készít sorozatot az AMC és a BBC

Az Éjszakai szolgálatot követően ismét az egyik legnagyobb kémregényíróhoz fordul az AMC és a BBC. Ezúttal az A kém, aki bejött a hidegről című ’63-as bestseller kerül a képernyőre – írja a comingsoon.

Bár 1965-ben készült egy filmes feldolgozás a le Carrét híressé tevő könyvből, az Éjszakai szolgálat sikerének kapcsán nem meglepő, hogy ismét az íróhoz fordulnak a csatornák. Az AMC és a BBC közösen tervezi képernyőre vinni a leghíresebb le Carré művet, A kém, aki bejött a hidegrőlt.

A művet Simon Beaufoy írja forgatókönyvre, rendezőről vagy szereplőkről azonban egyelőre nincsenek hírek. Ha azonban az eddigi közös munkából indulunk ki, biztos vagyok benne, hogy nagy nevekkel fog berobbanni a következő le Carré-adaptáció is.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya