Hírek

Újabb Jokert kaptunk – Gotham finálé teaser

Teasert kapott a Gotham című sorozat befejező, 5. évadának fináléja. Cameron Monaghant először láthatjuk Jokerként, de még milyenként!

2014-ben indult a FOX műsorán a Gotham, amely Gordon detektív fiatalabb éveit mutatja be, amikor Batman, Joker és a Pingvinember még gyermekek vagy fiatal fiúk voltak. A sorozat természetesen Gotham városában játszódik és Gordon karaktere köré épül. Őt alakítja Ben McKenzie. A bűn és romlottság helyszínén, ahol a korrupció és az erőszak ural mindent, finoman szólva sincsen könnyű dolga a főszereplőnek.

Az évadok a másodiktól kezdődően alcímeket is kaptak: Rise of Villains, Mad City, A Dark Knight és a Legend of the Dark Knight végigvitték a nézőket az egyik leghíresebb képregényes csapat felemelkedésének folyamatán. David Mazouz alakítja Bruce Wayne-t, Robin Lord Taylor a Pingvinembert, Sean Pertwee Alfredot és Camren Bicondova Selina Kyle-t, akiből később Macskanő lesz.

Cameron Monaghan egy ikerpárt formált meg: Jerome és Jeremiah Valeska bőrében is őt láthatjuk. A gyerekkorukban elszeparált fivérek a sorozat folyamán találnak újra egymásra, hogy brutálisabbnál brutálisabb dolgokat vigyenek véghez. Bár a Gotham több ízben utalni enged rá, hogy Joker karakterének születését láthatjuk, nyíltan ez nincs kimondva.

Az 5. és egyben befejező évad pedig a fináléhoz közelít, amelyben a történet ugrik egy nagyot, és tíz évvel később találja a szereplőket. Wayne végre teljesen Batman lesz, Joker pedig itt már teljes díszben pompázik majd: ahogy azt az alábbi aprócska teaser mutatja nekünk.

A Gotham április 18-án még kap egy epizódot a nagy 25-i finálé előtt.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com