Hírek

Újabb képek érkeztek a Sárkányok házához

sárkányok háza

A Trónok harca előzmény-sorozata, a Sárkányok háza (House of the Dragon) kétszáz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét meséli el. Az HBO új képeket adott közzé.

A HBO bejelentése szerint 2022. augusztus 21-én érkezik a Trónok harca előzmény-sorozata, a Sárkányok háza. A sorozat a Trónok harca világában játszódik és George R. R. Martin Tűz és vér című könyve alapján készült. Kétszáz évvel a fő sorozat eseményei előtt játszódik, és

annak a háborúnak a történetét mutatja be, amely a Targaryen-ház bukásához vezetett.

Ami a sorozat alapjául szolgáló könyvet illet: „Regénynek nem igazán lehet nevezni a Targaryen-ház krónikáját. Pár száz év felölelése mégis relatíve gyorsan elröppen a szöveg terjedelme ellenére. Tömény történelem, rengeteg politikai és gazdasági részlettel bővítve a háborúk láncolatának dinamikáját, amelyek nem nélkülözhetik a regénysorozattól megszokott fondorlatos intrikákat, vértől tocsogó árulásokat”írta Szádeczky-Kardoss Klára.

A sorozat fontosabb szerepelői között található Matt Smith Daemon herceg szerepében, a trón jogutódja. Továbbá Emma D’Arcy, Paddy Considine és Eve Best, Targaryen-ház tagjainak további szerepeiben. A színészi stáb része még Milly Alcock, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Emily Carey, Harry Collett, Ryan Corr, Tom Glynn-Carney, Jefferson Hall, David Horovitch, Wil Johnson, John Macmillan, Graham McTavish, Ewan Mitchell, Theo Nate, Matthew Needham, Bill Paterson, Phia Saban, Gavin Spokes, Savannah Steyn, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans és Olivia Cooke.

A sorozat első előzetesét már tavaly megtekinthettük. Most azonban a stúdió újabb képekkel gazdagította a sorozatról kialakuló képet:

Akikben az újonnan bemutatott képi világ felébresztette a nosztalgiát, az áttekintheti a nagy házak történeteit, a testiség funkciói a sorozatban, a 10 legjobb Trónok harca-karaktert, vagyis azokat a klassz dolgokat, amelyek az eltékozolt örökségnek kikiáltott záró évad előtt készültek. Vagy egyszerűen újranézheti a sorozatot, hiszen a nyár végéig még bőven van rá idő, amikor majd végre új történetek érkeznek Westerosból.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com