Hírek

Újabb Kilenc idegen évad lehet a láthatáron

Kilen-idegen-Nicole-Kidman

Minden jel arra mutat, hogy a Hulu Kilenc idegen sorozata minimum egy évaddal bővülni fog – a streamer ezért indítja a drámasorozat kategóriájában.

Számíthatunk egy újabb évadra a Kilenc idegen című thrillerből. Legalábbis erre következtet az IndieWire az alapján, hogy a Hulu dráma kategóriában jelöli az Emmy-re, nem pedig a limitált széria kategóriában, amire eddig számítottunk. Ha a történelem bármit is elárul, akkor eszerint még több Kilenc idegen van úton.

A Hulu a második évadot nem, de a kategória hírét megerősítette. Hasonló utat járt be a Hatalmas kis hazugságok is, mikor bejelentették a nem várt második évadot, miután a HBO sem a limitált széria kategóriában indította a sorozatát.

A sorozat alapjául szolgáló regényt Liane Moriarty írta (aki egyébként a Hatalmas kis hazugságokat is jegyzi). Az első évad showrunnerje David E. Kelley volt, de ő biztosan nem tér vissza egy következő évadra.

A Kilenc idegen a Hulu történetében a legtöbbet streamelt cím volt a platformon.

A történet szerint Nicole Kidman egy wellnes gurut alakít, aki nem éppen szokásos módszereket kínál kuncsaftjainak. Az egymást nem ismerő vendégek tíz nap alatt szembenéznek legmélyebb félelmeikkel és démonaikkal. A Kilenc idegenben Kidman mellett Samara Weaving, Melissa McCarthy, Michael Shannon és Luke Evans is játszik. Az első három rész alapján írtuk: „Jonathan Levine rendező ügyesen tartja az egyensúlyt: hagyja kibontakozni a szereplőket, de mindig időben vált, megőrizve ezzel az események ritmusát.”

A 74. Primetime Emmy drámasorozat kategóriájában még a Rólunk szól, a Pacsinkó, a Különválás, a Squid Game (vagyis a Nyerd meg az életed), a Yellowjackets és az Utódlás is versenyez. Kidman és McCarthy szinte biztosan kapnak jelölést a legjobb női fő és mellékszerelő kategóriákban.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com