Hírek

Újabb krimisorozatban szerepel Nathan Fillion!

A Castle-t követően ismét krimisorozatban vállal főszerepet Nathan Fillion. Az ABC égisze alatt készülő The Rookie igaz történetet dolgoz fel – írja a comingsoon.

Nathan Fillion, a Castle és a Firefly sztárja ismét főszereplő lesz a kisképernyőn. Az ABC Studios és a Mark Gordon Company még a pilot előtt berendelte a sorozatot, így egy évad biztosan elkészül a The Rookie címen futó krimisorozatból.

Az alapötlet ráadásul igaz történetet dolgoz fel. John Nolan a Los Angeles-i rendőrség legidősebb kezdő rendőre volt. A kisvárosból LA-be költöző Nolan akkor kezdi meg rendőri pályafutását, amikor mások már rég kitüntetések és magas pozíciók révén a csúcsra jutottak. A fiatalok közül jócskán kilógó Nolan-nek így nem csak a rendőri munkával, de a vele egyenrangú, korban mégis jóval alatta álló társaival is meg kell birkóznia.

Fillion-tól nem áll távol a bűnügyi környezet, hiszen a Castle-ben krimiíró-amatőr rendőrt, később magánnyomozót alakított Stana Katic oldalán. És bár a sorozat a TV történelem egyik legrosszabb befejezésével büszkélkedhet, mindenképpen pozitív, hogy az executive producer és társalkotó Alexi Hawley a The Rookie csapatában is helyt kapott. Ha az ABC tudja hozni a Castle könnyedségét, humorát, karaktereinek mélységét és izgalmas bűnügyeket, van mit várnunk.

Nathan Fillion a képernyőn és azon kívül is mindig szórakoztató, emberi és öniróniától fűtött: csupa olyan tulajdonság, ami biztosan jól jön majd az idősebb zsaru szerepére is. De hogy pontosan, mikor is láthatjuk őt először John Nolan-ként, az még kérdéses.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.