Hírek

Újabb Marvel képregényhős kerül a nagyvászonra

scott-derrickson-doctor-strangeA tervek szerint Scott Derrickson fogja rendezni Dr. Strange kalandjait – értesültünk a Varietytől.

Dr. Stephen Strange a Föld Legfőbb Varázslója és védelmezője a világot fenyegető természetfeletti erőktől és lényektől, és ha mindez nem lenne elég, emellett még világhírű idegsebész is. A képregény 1963-ban indult útjára Strange Tales címen, de főszereplőnk néha látogatást tett A fantasztikus négyes vagy A pókember egy-egy számában is.

A film producere a képregény-adaptációk félistene, Kevin Feige lesz. Ő volt a producere többek közt a Thor, a Vasember, az Amerika Kapitány és a Bosszúállók-franchise-nak. Ezek után nem meglepő, hogy Feige már többször hangsúlyozta, hogy mennyire szeretné vásznon látni végre a varázslót. Arról egyelőre még csak találgatni sem lehet, hogy ki fogja játszani Dr. Strange-t.

Scott Derrickson hamarosan mozikba kerülő filmje a Távozz tőlem, Sátán!, de ha valaki mélyrehatóbban szeretné megismerné munkásságát, akkor javasoljuk az Ördögűzés Emily Rose üdvéért, az Amikor megállt a Föld remake-jét, és a Sinister című filmek bepótolását.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés