Hírek

Újabb nagy név csatlakozott a The Mandalorian 2. évadához

Egyre több hír érkezik a The Mandalorian sorozat folytatásának háza tájáról. A Disney ünnepelt alkotásához ezúttal Timothy Olyphant csatlakozott – írja a THR.

Folyamatosan érkeznek az új információk a Star Wars univerzumot sikeresen bővítő The Mandalorian sorozat folytatásáról. A Disney+ alkotásának 2. évadához korábban már csatlakozott Rosario Dawson Ahsoka Tano szerepében, nemrégiben pedig az is kiderült, hogy Boba Fett karaktere is felbukkan az új évadban Temuera Morrison megformálásában.

Egy maréknyi űrkreditért – The Mandalorian

A Pedro Pascal főszereplésével készült sorozat sikerét bizonyítandó a The Mandalorianhez ráadásul nem csak a 2., de a 3. évadot is berendelték már, sőt, lehet, hogy egy spin-off is a nézők elé kerül a közeljövőben. Most pedig újabb nagy név csatlakozott a folytatáshoz.

A Santa Clarita Diet, a Deadwood és A törvény embere színésze, Timothy Olyphant is kisképernyőre kerül a sorozat újabb évadában. Hogy pontosan kit is játszik majd vagy milyen szerepben tűnik fel az alkotó, azt egyelőre nem tudni, de előzetes információk szerint csak egy részben szerepel majd.

A The Mandalorian 2. évada várhatóan októberben érkezik a Disney+ oldalára, hozzánk azonban a streaming csatorna későbbi indulása miatt valószínűleg csak 2021-ben jut majd el az újabb Star Wars történet.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya