Hírek

Újabb nagy név Viggo Mortensen első rendezésében

Viggo Mortensen rendezői debütálására készül. A Falling című filmhez most Laura Linney is csatlakozott – írja a ComingSoon.

Viggo Mortensen is beáll a sorba: rendezőként is kipróbálja magát a kétszeres Oscar-jelölt színész. A Zöld könyv sikerét és még nagyobb felháborodásait követően most igencsak nagy fába vágta a fejszéjét a sztár. A Falling című filmben nemcsak rendezni fog, de ő írja a forgatókönyvet, producerkedik és a főszerepet is magára vállalja.

A film egy érzékeny családi dráma lesz, amelyben egy meleg férfi és párja, valamint ítélkező édesapja áll majd a középpontban.

Azt korábban is tudtuk, hogy Lance Henriksen alakítja majd Mortensen karakterének apját. A főszereplő párját Terry Chen, az anyját pedig Hannah Gross játssza el. Most pedig kiderült, hogy a testvér szerepére Laura Linney-t szerződtették le. A színésznő legfrissebb munkája a Netflixen futó Ozark című drámai sorozat.

Mind a rendezés, mind a forgatókönyvírás teljesen új kihívás lesz Mortensennek, de ha legalább félig annyira jól teljesít majd, mint színészként, mi boldogok leszünk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés