Hírek

Újabb nagy nevek csatlakoztak a Star Wars IX-hez

Tovább bővül a stáblista a Star Wars legújabb trilógiájának befejező részéhez. Az egyelőre Star Wars: Episode IX címen futó film 2019-ben kerül majd a mozikba – írja a Collider.

A J.J. Abrams írta (többek között) és rendezte záró Star Wars epizód újabb nagy neveket szerzett a héten. A filmhez már korábban csatlakozott a Harc a szabadságért és A majmok bolygója: Forradalom, sztárja Keri Russell, most pedig a Ki vagy, Doki?-ból ismerős Matt Smith és A Gyűrűk Ura és a Lost – Eltűntek szereplője, Dominic Monaghan lépett be a leghíresebb fantasy-sci-fi univerzumba. Egyelőre azt azonban nem tudni, hogy milyen szerepekben láthatjuk majd a projektbe frissen belépő alkotókat.

Russell és Monaghan már dolgozott együtt Abramsszel, míg Smithnek ez lesz az első alkalom a közös munkára. A három újabb sztár egy alapból is igen impozáns listát hosszabbít. Az új, 2019-ben mozikba kerülő, egyelőre rendes cím nélkül futó Star Wars alkotásban visszatér Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, John Boyega, Lupita Nyong’o, Mark Hamill és Kelly Marie Tran.

Bár Carrie Fisher halálát követően jó ideig felváltva jöttek hírek, miszerint CGI segítségével kerül-e ismét képernyőre Leia hercegnő vagy sem, mostanra biztos, hogy már meglévő, archív felvételekből vágják össze a karakter jeleneteit a 9. filmhez.

A Star Wars: Episode IX szokásosan karácsonyra érkezik majd a mozikba világszerte, a történetéről azonban még mindig nem tudni semmit. Persze az internetet már most elárasztották a rajongói teóriák és tippek, és arról se feledkezzünk meg, hogy Rian Johnson, Az utolsó Jedik rendezője még mindig kitart amellett, hogy saját trilógiát készítsen. A történet tehát korántsem lesz lezárva a 2019-es alkotást követően sem.

Kérdés persze, hogy meddig lehet vagy érdemes húzni a dolgokat. Van, aki szerint már így is kisebb válságban van az univerzum. Olvasd el, szerintünk hogyan lehetne megmenteni a Star Warst!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..