Hírek

Újabb nagy nevek csatlakoztak Rami Malekhez – Készül a Queen film

Szépen gyarapodik a Freddie Mercury életrajzi film szereplőgárdája. A stílusosan Bohemian Rhapsody címen futó alkotásban Rami Malek játssza majd a Queen énekesét. Hozzá csatlakoztak most még páran – írja a Hollywood Reporter.

Az egy ideje megvan, hogy a Queen frontemberét, Freddie Mercury-t a leginkább a Mr Robot című sorozatból ismert Rami Malek alakítja majd. Az életrajzi alkotás a Bohemian Rhapsody címet kapta, és az együttes 1985-ös legendás Live Aid koncertjét járja majd körül.

A legújabb hírek szerint pedig csatlakozik Malek-hoz Aidan Gillen és Tom Hollander is. Előbbit legtöbben a Trónok harca Kisujjaként ismerik, míg utóbbi olyan filmekben játszott korábban, mint A Karib-tenger kalózai, az Időről időre vagy az újféle Büszkeség és balítélet. Mindkét színész a Queen manager-ét alakítja majd: Gillen John Reid, Hollander pedig Jim Beach bőrébe bújik.

A rendezői székben az X-Men filmek rendezőjét, Bryan Singert találjuk, akitől legutóbb a széria legfrissebb részét láthattuk: ez volt az X-Men: Apokalipszis. A producerként is nagyon aktív Singer ezúttal sem változtat a formulán: rendező és producer is lesz egyszerre.

A film forgatókönyvét Anthony McCarten és Justin Haythe írják majd.

A Bohemian Rhapsody 2018-ban kerül a mozikba.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya