Hírek

Újabb nagy nevek csatlakoztak Woody Allen legújabb projektjéhez

Bár címe még nincs, a szereplőgárdája lassan nem is lehetne impozánsabb Woody Allen legújabb filmjének. A rendező ezúttal olyan neveket hoz össze mint Elle Fanning, Jude Law, Liev Schreiber, Selena Gomez, Kelly Rorhbach és Diego Luna. Az alkotás 2018-ban érkezik a mozikba.

Woody Allen nem pihen. Tavaly egy kevésbé jól sikerült sorozattal állt elő a rendező Crisis In Six Scenes címmel, míg idén ismét mozifilmet hoz el nekünk Kate Winslet főszereplésével. A Wonder Wheel című dráma az 50-es évekbe kalauzol minket, hogy egy szerelmi történetet bemutasson. A filmben Winslet mellett láthatjuk majd Juno Temple-t, Debi Mazar-t, Justin Timberlake-et és James Belushi-t is.

Az eszméletlen hosszú ideje minden évben rendező Allen ezúttal sem töri meg a sormintát: 2018-ban is filmvászonra kerül egy alkotása. Az egyelőre cím és műfaji meghatározás nélkül futó mű szereplőgárdája pedig nagyon szépen alakul. Az egy pár hetes hír már, hogy Elle Fanning és Selena Gomez is részt vesz a produkcióban, legújabb nevekként pedig Diego Luna és Liev Screiber került fel a listára.

Tekintve pedig, hogy még se cím, se műfaj, se történet nem nagyon látott napvilágot, simán belefér, hogy újabb nevek csatlakozzanak a projekthez. A filmet egyébként ismét maga Allen írja, a felsoroltak mellett pedig láthatjuk még Jude Law-t, Kelly Rohrbach-ot és Rebecca Hall-t.

Addig is olvassátok el, miket tartunk mi a 10 legjobb Woody Allen filmnek.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..