Hírek

Újabb nevek csatlakoztak a Gyilkos elmék folytatásához

Sosem lehet abbahagyni: a Gyilkos elmék 15 évad után újabb részekkel érkezik, ezúttal már streamingre. Ráadásul a csapat nagy része is visszatér.

Hakninál nagyobb újrázásról van szó: a Paramount+ rendelte meg a nagysikerű krimisorozat, a Gyilkos elmék újabb szezonját. A Deadline értesülései szerint a széria kulcsfontosságú karakterei közül többen már a szerződésük véglegesítésénél tartanak. Kirsten Vangsness (Garcia), Joe Mantegna (Rossi), Paget Brewster (Emily), A.J. Cook (JJ), Adam Rodriguez (Luke) és Aisha Tyler (Tara) visszatérése szinte már borítékolható.

Azonban a csapat már biztosan nem lesz teljes, egyes fontos játékosok ugyanis kimaradnak. Van, aki egyéb elfoglaltsága miatt marad távol. Matt Simmons szerepében ismerhették meg a rajongók Daniel Henney-t, aki eredetileg a Gyilkos elmék: Túl minden határon című spin-offban tűnt fel (a sorozat mindössze 26 epizódot ért meg), majd csatlakozott a fővonalhoz. A színész Az Idő Kereke adaptációjában szerepel jelenleg, így nem vállalhatta a megbízást.

Nagyobb fájdalom lehet a rajongók számára a sorozat egyik legemlékezetesebb karakterének hiánya.

Matthew Gray Gubler, aki Dr. Spencer Reidként lopta be magát a nézők szívébe, ugyanis szintén a távolmaradók névsorát erősíti. A színész azzal indokolta döntését, hogy lezárta magában ezt a tizenöt évig tartó időszakot, és most már tovább lépne.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com