Hírek

Újabb nevek Wes Anderson következő filmjében

Hétről hétre újabb színészek neve jelenik meg Wes Anderson új filmje kapcsán. Tom Hanks és Margot Robbie után Jason Schwartzman és Rupert Friend kapott szerepet a rendező új filmjében – adta hírül az Empire.

A talán legkönnyebben felismerhető stílusú alkotó filmjeit mindig sztárparádé fémjelzi, és ez következő filmje esetén sem lesz másképp. Amíg a tűpontosra komponált történetek rajongói izgatottan várják a tavalyról eltolt The French Dispatch premierjét (melyben többek közt olyan színészek játszanak, mint Frances McDormand, Benicio Del Toro, Christoph Waltz, Elisabeth Moss vagy Timothée Chalamet), addig Anderson már Spanyolországban forgatja új projektjét.

Az egyelőre ismeretlen című produkció stábjához a Wes Anderson-filmek veteránja, Jason Schwartzman és a rendező életművében viszonylag újonc Rupert Friend is csatlakozott.

A rendező a héten kezdte el a forgatást az új színészeken olyan, filmjeiben gyakran megforduló legendákkal, mint Adrien Brody, Bill Murray, és Tilda Swinton.

A történetről és a szereposztásról még nem derültek ki részletek, de egyelőre megelégszünk azzal a gondolattal, hogy 2022-ben sem maradunk Wes Anderson film nélkül.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com