Hírek

Újabb rendezőről állítják, hogy szexuális bűnöző

Ezúttal Brett Ratner hollywoodi direktorról derültek ki olyan dolgok, melyek bizonyosan a karrierje végét hozzák el számára.

Hat nő, többek közt Natasha Henstridge (A lény, Bérgyilkos a szomszédom) és Olivia Munn (Híradósok, X-Men: Apokalipszis) vádolta meg a Csúcsformában rendezőjét szexuális zaklatás és nemi erőszak vádjával. A nevesített színésznők részletezték is az incidenseket, melyeket Ratner idézett elő.

Natasha Henstridge

Natasha Henstridge-et még 19 éves korában, a ’90-es évek elején kényszerítette a rendező orális szexre egy buli éjszakáján. „Szó szerint rám erőltette magát, és kénytelen voltam megadni magam.” – nyilatkozta a modellből avanzsált színésznő. Henstridge bátorságát a Weinstein- és Toback-ügyek hozták meg, ahol szintén rengeteg nő szólalt fel az őket ért szexuális sérelmek miatt.

Olivia Munn állításai szerint Ratner maszturbált előtte, mikor 2004-ben a nő meglátogatta Az utolsó gyémántrablás forgatásán. A rendező szerint akkoriban találkozgattak, de nem volt komoly a kapcsolatuk. Munn jogi lépéseket akart tenni, de lebeszélték róla, hiszen nehéz dolga lett volna egy ilyen befolyásos rendezővel.

Olivia Munn

Ratner ügyvédje, Martin Singer nyilatkozatában tagadta a rendező ellen felhozott vádakat.

Singer szerint húsz év alatt senki sem vádolta meg a rendezőt ilyen vagy hasonló ügyben. A Warner Bros. minden esetre vizsgálatot indított az ügyben.

A rendező, bár befolyásos volt, sosem szerzett karrierje során igazi elismerést. Legismertebb filmjei a Csúcsformában-trilógia, az X-Men: Az ellenállás vége és a Vörös sárkány (A bárányok hallgatnak előzményfilmje). Legutóbb 2014-ben rendezett egy Herkulest Dwayne Johnson főszereplésével. Jelenleg egy Hugh Hefnerről szóló film előkészületeit csinálja, melyben Jared Leto alakítja a playboyt. Feltételezhetően az ügye miatt leveszik a produkcióról Ratnert.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com