Hírek

Újabb sokszereplős romantikus film a láthatáron

Garry-Marshall Ezúttal Garry Marshall rendez olyan színésznőket, mint Julia Roberts, Kate Hudson és Jennifer Aniston a Mother’s Day (Anyák napja) című vígjátékban.

Az újabb sokszereplős alkotás forgatása augusztusban kezdődik. A film producerei közt találjuk pedig Wayne Allan Ricet, Mike Karzt és Kevin Frakest.

A Mother’s Day Marshall korábbi hasonló jellegű vígjátékai – a Valentin-nap vagy a Szilveszter éjjel – mintájára készül. Ezúttal azonban anyák életébe pillanthatnak bele a nézők. A forgatókönyvet Anya Kochoff-Romano és Lily Hollander írta.

Julia Roberts negyedik alkalommal dolgozik együtt a rendezővel. Először a Micsoda nő! című nagy sikerű romantikus vígjátékot forgatta Marshall-lal még 1990-ben, csaknem egy évtizeddel később az Oltári nő című komédián dolgoztak együtt, újabb bő tíz év elteltével, 2010-ben pedig a Valentin-napot készítették közösen.

Az Oscar-díjas színésznő a közelmúltban a Szemekbe zárt titkok című Oscar-díjas argentin dráma hollywoodi változatán dolgozott, a Secret In Their Eyes című filmet októberben mutatják be Észak-Amerikában. Jelenleg a Jodie Foster rendezésében születő Money Monster című thrillert forgatja, amelyben George Clooney is a partnerei között van.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com