Hírek

Újabb Star Wars sorozat érkezik – Ahsoka előzetes

A hét Star Wars ünnepsége kapcsán mutatták be az Ahsoka sorozat előzetesét, valamint számtalan ígéretes információt is kaptunk a közelgő projektről.

Előzetes érkezett az élőszereplős Ahsoka sorozathoz, amelyben Rosario Dawson ismét a híres Jedi bőrébe bújik. A Star Wars kisképernyős univerzuma ezzel tovább nő.

A heti nagy Star Wars bejelentések egyike volt a nyáron érkező Ahsoka sorozat trailere, amely mellé számos izgalmas részletet is közöltek.

Az új történet elején elvonultan találjuk Ahsokát, aki valaha Anakin Skywalker padawanjaként tanulta meg, hogyan is legyen igazán erős és hatalmas Jedi. Most azonban új kihívások várnak rá, amikor megtudja, hogy Grand Admiral Thrawn a birodalom élére törekszik.

Ahsoka karaktere a Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozatban tűnt fel először a képernyőn, de Dawson megformálásában 2020-ban A Mandalóri egyik epizódjában is láthattuk őt.

Az új sorozat szereplőgárdája igazi jutalom lesz az animációs darab kedvelőinek. Huyang hangját ismét David Tennant szolgáltatja majd, míg a Star Wars: Lázadók című szintén animációs sorozatból tér vissza Lars Mikkelsen, aki Thrawn karakterének adta a hangját korábban.

És ez még nem minden! Állítólag Hayden Christensen is visszatér,

noha valószínűleg nem Darth Vader, hanem Anakin Skywalker karaktereként. A szereplő ugyan az Ahsoka sorozat idejében már nem él, így vélhetően visszaemlékezések révén találkozhatunk majd vele.

Sőt, még az animáció zenéjét jegyző Kevin Kiner is visszatér, hogy új dallamokat komponáljon az élőszereplős alkotáshoz.

A sorozat összes, azaz 8 epizódját Dave Filoni írta, aki A klónok háborúja és a Lázadók című sorozatokért is felelt, de további Star Wars alkotásokból is kivette már a részét.

Az Ahsoka pontos premierdátuma még nem publikus, de az biztos, hogy valamikor idén augusztusban indul majd a sorozat a Disney+ oldalán.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com