Hírek

Újabb színész erősíti az Avengers: Age of Ultron gonoszainak csapatát?

Kretschmann-Up-Close-thomas-kretschmann-18330007-1348-728A Variety híre szerint elképzelhető, hogy Thomas Kretschmann, az NBC Draculájának Abraham van Helsingje is rossz oldalra áll a Bosszúállók folytatásában.

Kretschmannt Baron Wolfgang von Strucker szerepére castingolják, a főgonosz Ultront James Spader alakítja majd. A film május 1-jén érkezik a mozikba az egyszer már jól bevált csapattal: Joss Whedon ül ismét a rendezői székbe, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth és Chris Evans szokott szerepeikben tűnnek fel. A stábot Elizabeth Olsen is mint Skarlát Boszorkány erősíti. A 1,5 milliárdot hozó Marvel film folytatásának forgatását a jövő hónapban kezdik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés