Hírek

Újabb sztár a Daredevil sorozatban

daredevil Scott Glenn fogja alakítani a vak fenegyerek, Matt Murdock mentorát a jövőre bemutatott képregény-adaptációban – értesült a collider.com.

Glenn (A bárányok hallgatnak) már a sokadik név a sorozat szereplőlistáján, melyet elnézve igen ígéretes produkció van készülőben. A főszereplő Charlie Cox (Gengszterkorzó) mellett szerepel Elden Henson (Az éhezők viadala 12) mint Murdock legjobb barátja, míg szerelmét a True Blood egyik sztárja, Deborah Ann Woll alakítja majd.

Vincent D’Onofrio (Esküdt ellenségek:Bűnös szándék) játssza Daredevil fő ellenfelét, Vezért (Kingpin), míg Rosario Dawson (Sin City 12) egy eddig meg nem nevezett kritikus szerepben látható majd.

A Daredevil 2015-től lesz látható a Netflix forgalmazásában.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés