Hírek

Újabb sztár csatlakozott a Westworld 3. évadához!

Bár csak jövőre érkezik az HBO AI-western sorozatának 3. évada, újabb nagy név csatlakozott a projekthez. A Westworld folytatása Vincent Cassel francia ikonnal egészül ki a Variety szerint.

Az HBO egyik legsikeresebb sorozata, a Westworld 2020-ban kapja a folytatást, ekkor érkezik a 3. évad. Noha a szakmai és közönségkedvenc 1. évad után a 2. jóval zavarosabbra sikerült, sok rajongót csalódottan hagyva, talán pont az új évad nyer meg ismét mindenkit. Az adaptáció eddig is olyan sztárokkal dolgozott, mint Ed Harris, Thandie Newton, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright vagy Evan Rachel Wood, az új évad pedig új nevekkel kecsegtet.

Az még tavaly ősszel kiderült, hogy Aaron Paul is csatlakozik a stábhoz, most pedig a megannyi hollywoodi filmből is ismert francia színész, Vincent Cassel került a képbe.

A színész továbbra is nagyon színesen válogatja meg a szerepeit: tavaly 4 francia és egy dél-koreai alkotásban szerepelt, ebből kettő még hozzánk is eljutott. A Párizs császára ugyan kevésbé sikerült jóra, a Tiéd a világ viszont már több szempontból is figyelemreméltó film lett. Egy biztos, Cassel játékára semmi panaszt nem lehet tenni.

A színész bár korábban itt-ott szerepelt sorozatokban, de szinte mindig csak egy epizód erejéig. Most a Westworld kapcsán először köteleződik el hosszabb időre a kisképernyő mellett. A 3. évadra tehát megpróbálnak mindent bevetni a készítők. Jövőre kiderül, milyen eredménnyel. Pontos premierdátum egyelőre nincsen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.