Hírek

Újabb sztár sorakozik fel Robert Pattinson Batmanjével szemben

Lassan tényleg minden hétre esik egy Batman-casting hír, aminek mi természetesen nagyon örülünk. Az eddig is impozáns szereplőgárdát most újabb nagy név dobja meg Carmine Falcone szerepében – írja a Hollywood Reporter.

Kezdjük először is azzal, hogy összeszedjük, kikről tudtuk eddig is többé-kevésbé biztosra, hogy szerepelni fognak a két legfrissebb A majmok bolygója filmeket is rendező Matt Reeves képregény-adaptációjában. A Batman címszerepében Robert Pattinsont találjuk, aki jó ideje – gyakorlatilag a Twilight óta – kerüli a nagy költségvetésű és/vagy szuper meanstream alkotásokat. Tavaly a Damsel és a Csillagok határán kapcsán láthattuk őt. Idén pedig Timothée Chalamet oldalán szerepelt a Netflix V. Henrikes Shakespeare-drámájában, a The Kingben, valamint Willem Dafoe társaságában őrült meg A világítótoronyban. A Robert Eggers rendezte film forgatásáról azóta is sorra jelennek meg bizarr részletek.

Robert Pattinson magát összepisilte, Dafoe-t majdnem lehányta A világítótorony forgatása alatt

Pattinson oldalán Zoë Kravitz tűnik majd fel Macskanő szerepében, míg Rébuszt Jonah Hill helyett végül Paul Dano alakítja majd. Az is kiderült pár hete, hogy Gordon felügyelő Jeffery Wright lesz, míg Alfred szerepére Andy Serkist sikerült leszerződtetni. A sor pedig még mindig nem áll meg: Pingvint Colin Farrell testesíti majd meg, állítólag Danny DeVito teljes jóváhagyásával. Most pedig újabb rosszfiúra találtak színészt a 2021-ben érkező A Batmanhez.

John Turturro lesz Carmine Falcone.

A színész többek között olyan alkotásokban szerepelt, mint az HBO sokat éltetett Aznap éjjel című krimisorozata, a Transformers filmek, a Kvíz-show és természetesen A nagy Lebowski. Utóbbihoz egyébként idén meg is érkezett a spin-off, amely Turturro karakterére fókuszál. A The Jesus Rolls azonban csak 2020-ban kerül szélesebb forgalmazásra.

Elnézve ezt a gárdát biztos, hogy további nagy nevek is csatalkoznak majd a produkcióhoz, amely remélhetőleg a Jokerhez hasonlóan és persze Christopher Nolan trilógiájának hangvételét tovább víve újdonságot hoz majd a szuperhősös filmes kánonba. Bár nagyjából összeálltak a legfontosabb szereplők, mi eléggé örülnénk, ha beigazolódna a pletyka, és Matthew McConaughey tényleg Harvey Dent, azaz Kétarc bőrébe bújna.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com